Népszerű bejegyzések

2014. február 23., vasárnap

Kenyér dagasztó játék

Játszunk egyet jó? A játék ötlete úgy jött, hogy már egy hónapja csak azt a kenyeret esszük amit én dagasztok....de amikor ahhoz a részhez jutok a dagasztásban, amit nagymamám úgy hív csak, hogy csöpög a plafon...na akkor, égre emelem a tekintetem és elképzelem, hogy nemsoká befekszem az általam legjobbnak ismert masszőr keze alá és élvezem, hogy már nem nálam csöpög a plafon.:) Ezt az álmot azért valóra is váltom, néha viszek kenyérkóstolót is. Innen az ötlet, hogy esetleg más is élvezné ezt az élményt. Tehát lányok asszonyok és bárki bátran dagaszt, játszatok itt velem és nyerjetek masszázst itt: Csak Hajvágó és Csak Hajfestő Szalonunkban Budapesten, a II. ker. Fillér u. 1.i Zoli masszőrnél I. helyezés: teljes testmasszázs (1 óra 30 perc, értéke: 7000,-) II. helyezés: teljes hát és derékmasszázs (30 perc, éréke: 3000,-) III. helyezés: arc és fejmasszázs (30 perc, értéke 1800,-) Játék feltételei: 1) Rakd ki ezt a bejegyzést a saját blogodon, biztasd ismerőseidet is, kövesd a facebookon Zoli Masszőr oldalát 2)Küldj el egy képet a pllkinga8@gmail.com emailcímre ahogy dagasztasz 3) Ha receptet is küldesz felteszem a blogomra Beküldési határidő: 2014.03.22. Nyertes kihirdetése: 2014.03.23. (itt a blogon) A nyertesnek postán küldöm a masszázs-jegyet.

1 megjegyzés:

  1. Asszem ezt a játékot abszolút nekem találták ki. Hm, amúgy is a héten akartam újítani valami kenyérreceptet, hát itt az alkalom. Mert a masszázst nagyon szeretem. Főleg, hogy itt, nálunk semmit sem ér a 20 perces! gyógymasszázs. Jó sokat ki tud lazítani ez idő alatt a szakember.

    Rohanok és kirakom az ismertetőt és készíttetek egy képet a párommal valamikor, ahogy dagasztok és mellékelem a recepthez. :-)

    VálaszTörlés