Egy falat, ha becézni akarom akkor falatka, de itt az a kérdés inkább, hogy miből is?! Meséből, élettörténetből, receptből...
Népszerű bejegyzések
-
Már megint egy expressz a meglévő készletek felhasználásával. Értsd: amita kamra adott:)Na mi is ez? Hát currys-szójás-joghurtos csirkemell ...
-
Mindig akad egy olyan nap amikor kedv és idő hiányában valamit össze kell csapni. Most csak úgy mesélek e két remek fogásról ahogy elkészüln...
-
Már megint egy extra gyors vacsora/ebéd, mert ugye már akkora vagyok lassan mint egy fészkére szálló griffmadár. Már csak egy hónap van hátr...
-
Levél Lányomnak! Drága Kicsi lánykám! Ha bármikor kedvezni szeretnél édesapádnak, hát jusson eszedbe, hogy igen-igen szereti a gyomrát. Emlé...
-
Ezt a receptet egy gasztro-portyáról hurcibáltam magammal, jó nehéz volt:) A Drága Viki készített ilyet előző hétvégén....talán. Mindegy is...
-
Van egy régi barátnőm, kettőnk közül ő híres. Összeköt minket a hobbink, neki viszont a munkája is ez a remek tevékenység. Hogy miért merem ...
-
Persze, ha egyedül vagyok, nem csinálok nagy faxnit a vacsorából, de azért a jó ízeket szeretem és szeretni is fogom. Miért kéne zabkásán fa...
-
Teljes neve anyakönyv szerint: Csokis-szedres-szilvás-joghurtos sütemény/fényképezhetetlen Ehhez nem jár külön sztori, csak volt itthon alap...
-
A mai a legjobb. Krumplis, kovászos, sörös egyébként fehér kenyér. Elkészítés menete: Előző este 2 kisebb krumplit megfőztem sós ...
-
Teljes cím: Nagyon lassan sült oldalas köménymagos házi zsemlével és savanyú káposztával Hogy sorrendet is tartsak, az úgy volt, hogy pár na...
2011. február 25., péntek
Egyszerű vacsora
Persze, ha egyedül vagyok, nem csinálok nagy faxnit a vacsorából, de azért a jó ízeket szeretem és szeretni is fogom. Miért kéne zabkásán fanyalognom....csak azért mert épp nincs kiért dobbantani valami finomsággal. Mert ugye én már ketten vagyok, de ha olyan egyedül lennék mint az ujjam akkor is megadnám a módját....miért....mert megérdemlem, mert magamnak is szeretek örömet okozni. Nos ez a vacsora is ilyen. 5,5 perc elkészíteni, olyan hozzávalókból készül ami garantáltan mindig van a kamrapolcon....aztán meg a reklám alatt kevertem-kavartam, a filmet már ölemben a fini hamival nézem. Jaj, hogy nem tudjátok kivenni a képről, hogy mit is falatoztam? Hát elárulom: tonhalsaláta pirítóssal, egy darabka sajttal....stb.
Hogy készül? Végy egy legkisebb méretű tonhalkonzervet, pottyantsd a beltartalmát egy totykába, adj hozzá ízibe egy kiskanál mustárt, két kiskanál tejfölt, egy kiskanál majonézt, a legkisebb fej lila hagymát apróra vágva, egy szárzeller szárát vagy zöldjét összeaprítva, só, bors, na még lopnám az időtöket de elmondom, hogy kész vége...ennyi. Amíg aprítottam, pirítottam is, az többi a tányéron az díszlet, ami van alapon. Mondjuk a citrom szereti a hal társaságot én meg az övékét:) Tehát bocsánat, megyek és nézem a filmet.:) Vagy az OVCS 3-as fordulóját....
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Egyszerű, de nagyszerű
VálaszTörlésÉn meg itt egyedül rágcsálhatom a pirítosodat. Na szép kis dolog mondhatom :))))
VálaszTörlésEzer éve nem ettem olajos halat, de az okát is tudom, pedig régen hogy imádtam ? Lehet, hogy be tudnám magam csapni egy ilyen keverékkel ?? - de ha megcsinálom én hagyok Neked :)))
Bianka, köszi...néha itt is csúszik vmi egyszerű!!!
VálaszTörlésViki, jó újra látni....szerintem egy próbát megért...mert én úgy általában nem vagyok halevő, de ez egy más világ...
VálaszTörlés