Népszerű bejegyzések

2012. január 23., hétfő





Kedves Blogtársak!

Díjat kaptam, amit nagyon köszönök, jól esik! Hálás vagyok Mártinak, az ízek, zamatok , blog írójának! Viszont én most annyit megengedek lusta önmagamnak, hogy e díjat minden olvasómnak nyújtsam szeretettel. A lustaság mellett ok az is, hogy már lassan másfél hete agyalok azon, hogy kinek adhatnám. Végül odaadom hát mindenkinek!

Azért leírom a 3 dolgot magamról:
1,) a főzés után az olvasás a legkedvesebb időtöltésem, nem alszom soha úgy el, hogy ne olvasnék valamit
2,) lelki egyensúlyomat az erős hitemnek és a reikinek köszönhetem
3,) legfontosabb tanácsom másoknak: ne tegyék a boldogságukat függővé nagyobb háztól, jobb autótól, menőbb munkától, férjtől, feleségtől, baráttól, barátnőtől, stb. mert a végén mindenki egyedül van, eljöhet olyan perc mikor semmi és senki nem segíthet, csak az ha megtanultunk boldognak lenni a saját bőrünkön belül, mindentől függetlenül.

Ugye jobb ha most befejezem?:)Naná

2 megjegyzés:

  1. Ez a 3 dolog, amit megosztottál velünk, csak még szimpatikusabbá tette a személyedet számomra. Ez a blog több, mint egy szimpla gasztroblog. Az az utolsó tanács nagyon szívbemarkoló. Igazad lehet, nagyon is.

    VálaszTörlés
  2. Harrah's Resort Southern California - JMH Hub
    Find information about the 안동 출장안마 Harrah's Resort Southern California 오산 출장마사지 in Valley Center, including address, 서귀포 출장마사지 telephone number, 토토사이트 map, gaming 전주 출장안마 floor plans,

    VálaszTörlés