Népszerű bejegyzések

2012. január 10., kedd

Fogyinfo/sokadik nap

Tény, hogy már sokadik napnál tartok a saját kútfő c. diétámban, ami annyit tesz: eszem amit kívánok és annyit amennyitől úgy érzem elég ahhoz, hogy kellő energiám legyen, de ahhoz meg kevés, hogy extra telítettség érzés uralkodjon. Teljes mértékben arra a belső hangra figyelek, amely most nagy kegyesen nem sült oldalasról, pékné csülökről mesél, hanem zöldségről, gyümölcsről, gabonákról és joghurtokról. Ezt az egészet nem tudnám megcsinálni, ha az agyam zsírra fel jelmondatot skandálna. Hát ez nagyban megkönnyíti az életem.

Reggel: egy szelet kenyér valamivel (májkrém, sonka, méz, lekvár eddig ezek váltakoznak) + egy joghurt

Uzsonna: valamilyen gyümölcs pempő, általában osztozunk egy nagy adagon Réka lányommal
banán+alma anyának: előbbi+3db kivi,

Ebéd: rizs és rántott csirkemell (a titok a kis adag) + savanyúság

Uzsonna ismét: Réka pempő, anya: aszalt sárgabarac kb. 5-6 db és ugyanennyi kölesgolyó

Vacsora: ez a legnehezebb, mert Zuramtibi támadást indít a hűtő ellen, míg én a tévé előtt álmodozom kiadós vacsoráról, viszont eddig megálltam, tehát vacsorám, 3 db extra fűszeres keksz saját gyártmány, ropogtatom szép lassan aztán beleolvasok a könyvembe és alvás.

Hogy mire jutottam eddig ezzel? Leugrott 1,5 kg, nem tudom sok-e vagy kevés, biztos attól függ honnan nézzük, de most én elégedett vagyok. Majdhogynem nem éhezem, most tényleg nem vágyom "nagy traktára". Hát kitartok. Már most tudom, hogy szombaton hazatér hosszú idő után a családi feketebárány hugom és akkor lesz habzsi dözsi, de szerintem akkor is eszemnél leszek és a Módjával lesz a jelszó.

3 megjegyzés:

  1. Lassan és biztosan! Az a lényeg hogy ne gyengülj le! Igyál sok folyadékot!
    Hajrá Ginko! Hajrá Ginko!

    VálaszTörlés
  2. Juci! Köszönöm, olyan aranyos vagy! Azt már írni akartam, hogy közben sokat iszom. Puszi és ölelés.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem ennyi idő alatt a másfél kiló tökéletes. Tudod!, ami lassan megy le, annak nem lesz ereje visszajönni:) Szurkolok Neked, és Réka babának ezer puszit küldök. Neked pedig kitartást !

    VálaszTörlés