Egy falat, ha becézni akarom akkor falatka, de itt az a kérdés inkább, hogy miből is?! Meséből, élettörténetből, receptből...
Népszerű bejegyzések
-
Már megint egy expressz a meglévő készletek felhasználásával. Értsd: amita kamra adott:)Na mi is ez? Hát currys-szójás-joghurtos csirkemell ...
-
Mindig akad egy olyan nap amikor kedv és idő hiányában valamit össze kell csapni. Most csak úgy mesélek e két remek fogásról ahogy elkészüln...
-
Már megint egy extra gyors vacsora/ebéd, mert ugye már akkora vagyok lassan mint egy fészkére szálló griffmadár. Már csak egy hónap van hátr...
-
Levél Lányomnak! Drága Kicsi lánykám! Ha bármikor kedvezni szeretnél édesapádnak, hát jusson eszedbe, hogy igen-igen szereti a gyomrát. Emlé...
-
Ezt a receptet egy gasztro-portyáról hurcibáltam magammal, jó nehéz volt:) A Drága Viki készített ilyet előző hétvégén....talán. Mindegy is...
-
Van egy régi barátnőm, kettőnk közül ő híres. Összeköt minket a hobbink, neki viszont a munkája is ez a remek tevékenység. Hogy miért merem ...
-
Persze, ha egyedül vagyok, nem csinálok nagy faxnit a vacsorából, de azért a jó ízeket szeretem és szeretni is fogom. Miért kéne zabkásán fa...
-
Teljes neve anyakönyv szerint: Csokis-szedres-szilvás-joghurtos sütemény/fényképezhetetlen Ehhez nem jár külön sztori, csak volt itthon alap...
-
Teljes cím: Nagyon lassan sült oldalas köménymagos házi zsemlével és savanyú káposztával Hogy sorrendet is tartsak, az úgy volt, hogy pár na...
-
A mai a legjobb. Krumplis, kovászos, sörös egyébként fehér kenyér. Elkészítés menete: Előző este 2 kisebb krumplit megfőztem sós ...
2010. május 4., kedd
Egyszerű vacsorák
Mindig akad egy olyan nap amikor kedv és idő hiányában valamit össze kell csapni. Most csak úgy mesélek e két remek fogásról ahogy elkészülnek: gyorsan. Miért? Mert a pizza receptjét már feltettem, itt csak a feltét változott, az egyik vega lett paradicsom, sajt díszíti mindössze (az olaszok ezt margaritának becézik) a másik tejföl alapon, juhtúró, bacon, trappista sajt, kapor, egy tojás feltéttel készült. Sitty-sutty mondhatni. Végül marad a legegyszerűbb: spárga (a fehéret mindig célszerű meghámozni), bacon. Művelet: szorgos csavargatás, sütés, fogyasztás. Ugye, hogy gyors? Sózni fűszerezni szerintem ez utolsót nem nagyon kell. Persze ez az én meglátásom. Valahogy úgy voltam vele mint a nők a fekete kis ruhával nem kell mellé semmi ékszer, csak egy jó parfüm.:)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
A bacon-spárga kombinációt tegnap kipróbáltam, igaz zöld spárgával és kevesebb bacon-nel, de isteni volt!!!! Ilyen gyors vacsikat még, még!!!:D:D
VálaszTörlés