Alcímek: "Amikor a zöld az Úr", "Ma a ronda is finom", "Ha valami egyszer beindul..." stb.
Spenótos tészta brokkolival és kesudióval
Elkezdtem betakarítani a kertből a spenótot, rekord mennyiség lett. Gyors forró vízfürdő után javarészt a fagyasztóban végzik és várnak. Ám a nagy munkában enni is kell. Naná. Most valahogy nem kívánom a húst. Ma gyümölcs leves van ezzel a pazar tésztával. Azt hogy az "ember" mit szól hozzá nem tudom, biztos ami biztos mondtam menjen kenyérért és az sem árt ha hoz felvágottat. Na. Belekezdek.
Hozzávalók és elkészítés
- a tésztafőzés leírásától megkímélek mindenkit, tehát egy adag kifőtt tészta
- egy marék leforrázott spenót
- egy marék reszelt sajt
- egy evőkanál tejföl összekeverve egy tojással
- egy marék kesudió és fenyőmag megpirítva fűszerezve foghagymás bors keverékkel
- egy marék brokkoli szintén kicsit előpárolva
Nyammi ez remek lehet :)
VálaszTörlésMennyi spenót
Szia!
VálaszTörlésMint gasztrobloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen, és az online elérhető Gasztroblogger Szakácskönyvet, ahová blogodból valószínűleg néhány receptet külön is kiemelünk.
Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. A csatlakozásnak anyagi vonzata nincs, a bejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog feedjét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.
Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, kérlek írj az info kukac miner pont hu-ra!
Üdvözlettel:
Miner.hu