Népszerű bejegyzések

2011. július 14., csütörtök

Csokolom! Cserebogár? Tessék mondani miből leszek?


Jaj, alig telt el 3 hónap és az csere-bere nem adom Cserebogár Kacsa-Réka lányom mivé cseperedett?! Kicsit nem figyelek és érettségizik. óóóóóóóóóóó! A lényeg: Ő öregszik én nem! Bárcsak ilyen biztosan ki tudnám jelenteni: Ő hízik én nem! hát a valóság nem ezt mutatja a mérleggel együtt:) Sebaj lesz ez még így sem. Addig viszont, amint kecske üzemmódra állok, salátát zabálok, addig még lefolyik pár köbméter vásszer a Dunán. Inkább valamit sportolni kéne...de ilyen melegben???? Na majd szeptembertől, ha levonul a grillezz halálig mozgalom, ha majd nem lesz melegebb 25 foknál, ha majd a lányomból csajszi lesz, ha majd....

10 megjegyzés:

 1. Csodálatosan szép ez a kislány!

  VálaszTörlés
 2. Szépséges kis Cserebogár! :))

  VálaszTörlés
 3. ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚúgy elbőgtem magam.......................
  - de ugye nem baj ? Nagyon szépek vagytok !! - De azért már ideje lesz lassan a kiskaput is figyelni, mert érettségi után már szaladgálnak a fiúúúúúk is :):)

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm és Puszik Tőlünk, jó babi-illatút!:-)

  Viki: már van egy lovag, szomszéd sütögető társam, órákig képes csendben ülni mellette és nézni, hogy alszik...igen....cserebogarak:)

  VálaszTörlés
 5. Gyönyörű a kislányod, a fogyókúra pedig elmehet a ... élvezd lelkifurdalás nélkül ezeket az éveket, mert tényleg nagyon hamar vége!

  VálaszTörlés
 6. Tényleg gyönyörű ez a kis csajszi és milyen gyorsan cseperedik :)) Kérlek nézz be hozzám, meglepivel várlak :))

  VálaszTörlés
 7. Cak jöttem ujra codálkozni :):) Annyira szép vagy Réka, hogy nem tudok betelni Veled :)

  VálaszTörlés