Népszerű bejegyzések

2011. február 25., péntek

Egyszerű vacsora


Persze, ha egyedül vagyok, nem csinálok nagy faxnit a vacsorából, de azért a jó ízeket szeretem és szeretni is fogom. Miért kéne zabkásán fanyalognom....csak azért mert épp nincs kiért dobbantani valami finomsággal. Mert ugye én már ketten vagyok, de ha olyan egyedül lennék mint az ujjam akkor is megadnám a módját....miért....mert megérdemlem, mert magamnak is szeretek örömet okozni. Nos ez a vacsora is ilyen. 5,5 perc elkészíteni, olyan hozzávalókból készül ami garantáltan mindig van a kamrapolcon....aztán meg a reklám alatt kevertem-kavartam, a filmet már ölemben a fini hamival nézem. Jaj, hogy nem tudjátok kivenni a képről, hogy mit is falatoztam? Hát elárulom: tonhalsaláta pirítóssal, egy darabka sajttal....stb.

Hogy készül? Végy egy legkisebb méretű tonhalkonzervet, pottyantsd a beltartalmát egy totykába, adj hozzá ízibe egy kiskanál mustárt, két kiskanál tejfölt, egy kiskanál majonézt, a legkisebb fej lila hagymát apróra vágva, egy szárzeller szárát vagy zöldjét összeaprítva, só, bors, na még lopnám az időtöket de elmondom, hogy kész vége...ennyi. Amíg aprítottam, pirítottam is, az többi a tányéron az díszlet, ami van alapon. Mondjuk a citrom szereti a hal társaságot én meg az övékét:) Tehát bocsánat, megyek és nézem a filmet.:) Vagy az OVCS 3-as fordulóját....

4 megjegyzés:

  1. Én meg itt egyedül rágcsálhatom a pirítosodat. Na szép kis dolog mondhatom :))))
    Ezer éve nem ettem olajos halat, de az okát is tudom, pedig régen hogy imádtam ? Lehet, hogy be tudnám magam csapni egy ilyen keverékkel ?? - de ha megcsinálom én hagyok Neked :)))

    VálaszTörlés
  2. Bianka, köszi...néha itt is csúszik vmi egyszerű!!!

    VálaszTörlés
  3. Viki, jó újra látni....szerintem egy próbát megért...mert én úgy általában nem vagyok halevő, de ez egy más világ...

    VálaszTörlés