Népszerű bejegyzések

2010. november 16., kedd

Igazolt hiányzás


Na most aztán tényleg nehéz belekezdeni, ja nem receptbe kérem. Először is hát anyává lettem Ó "Ádám". Bár még csak albérletbe adtam ki a hasam: határozott időre, amelyből szerencsésen letelt 4 hónap. A lakó nem okozott kárt, tetszik neki a jól fűtött, koszt-kvártély. Amúgy nem tudom mivel foglalkozik, egész álló nap, nem szólok bele, van még 5 hónapja, utána ki kell költöznie akármilyen jó bérlő is. Mese nincs.
Annyit vártam, hogy majd lesz időm írni, fotózni. Megfogadtam, majd írok ha túl vagyunk az első majd a második "nagy" leselkedős vizsgálaton. Majd, írok ha leadtam a szakdogám, most épp azzal védekeztem még magam előtt is, hogy majd ha átmentem az előttem álló vizsgán. Majd ha meg majd biztosan. Meglátjuk:) már nem ígérek magamnak sem semmit. Tény, hogy ez a blog még mindig a legkedvesebb hobbim és azért mert írni nincs időm azért olvasni még van, folyamatosan követem ki mit tüsténkedik. Csodálom a készülődést karácsonyra.....na az adventi nagy hajrába már tényleg be kéne kapcsolódni. Sőt! Főleg! Addig meg igazi kibicként figyelek és lesek......

8 megjegyzés:

  1. Gratulálok sok szeretettel és várjuk a recepteket! :)))

    VálaszTörlés
  2. Hű! Te aztán nagy hírrel rukkoltál elő!!!!!és olyan kedvesen,viccesen írtad le! Gratulálok!!!!A kis albérlő pedig ,ne is várj mást, mindig a nyakadon fog lógni,még ha felnő ,akkor se "szabadulsz" meg tőle..))))))Ez a jó.:)

    VálaszTörlés
  3. Már aggódtam ,hogy valami baj van veled!
    Hát ez csodálatos!Anya leszel ! Gratulálok!
    A jó Isten adjon egészséget neked is a babának is hogy ketten összhangban érjetek a célba...
    Most az elején egy kicsit nehéz, de hidd el megéri! Puszi!

    VálaszTörlés
  4. GRATULÁLOK, most jól meglepődtem :)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat:) Én is meglepődtem mikor rájöttem, hogy nagyon szép, hogy most "Ő" ott bent van, igen ám de ki is akar majd jönni.....

    Remélem hamarosan jelentkezem, nagyon jól esik, hogy benéztetek hozzám:)

    VálaszTörlés
  6. :)) Remek hírek, köszönjük! :)

    VálaszTörlés
  7. Gratulálok és boldog babavárást kívánok!

    VálaszTörlés
  8. Hogy én ezt hogy hagyhattam ki ???? --- Örömmel olvastam, és óriási boldogsággal gratulálok Nektek. Boldog és szerencsés, egészséges babavárást kívánok Nektek.

    VálaszTörlés