Népszerű bejegyzések

2014. április 26., szombat

Elemlámpás túrógombóc

Hogy is lehetne kép róla? Mondom, elemlámpánál készült. Elem mi? Tekertem mint a mókus. Mert ugye milyen menő a tekerős sport boltos lámpa. Húúúúú a gyerek is de élvezi!!! De az anyja áramszünet esetén inkább vicsorogva nézi, hogy feljött-e már a gombóc a víz tetejére...egyik kézzel tekerem kicsit...Közben visítva sírnék. De ebéd az kell...Most már egy napi távlatból sokkal viccesebb. Bárki nyugodtan elképzelheti. Na ugye?! A recept viszont subidubidu elronthatatlan. Íme: 25 dkg túró 1 tojás 2 evőkanál liszt 3 evőkanál búzadara 1 csipet só 1 zacskó vancuk na jó vaníliás cukor Sós lobogó vízbe dobáljuk a szép kis ügyes gombóckákat és kb. 10 percig főzzük miután feljöttek a víz tetejére. Beleforgathatjuk pirított morzsába, dióba.

2 megjegyzés:

  1. Nekem úúúúúúúgy de úúúúúúúúúúúúúúgy hiányoztok. Olyan sokat gondolok Rátok. Réka baba már ekkora nagy? Úristen! - hiszen most született.
    Millió puszi és egy nagy ölelés nektek.

    VálaszTörlés
  2. Drága Viki! Jaj olyan nagyon meghatódtam, hogy érdeklődtél. Nagyon jól esett. . A következő bejegyzés csak Neked csak most. Te hogy vagy? Nagy ölelés és puszik!

    ui.: írok még

    VálaszTörlés