Népszerű bejegyzések

2011. szeptember 27., kedd

Hiányzik nagyon....




Hiányzik a blogírás. Hiányoztok Ti is. De mint a képek mutatják,van feladat bőven. Idén is volt nagy befőzés: 36 üveg baracklekvár, 25 paradicsomlé és 10 üveg sűrített paradicsom, 30 üveg zakuszka, körte és szilva, vegyes és barack kompót, 15 üveg csalamádé. Tehát csinálgattam ezt azt és még hátra van a káposztasavanyítás ami nem maradhat el. Ugye? Rézi pedig szépen eszegeti a püréket itt-ott csirkehússal. Éldegélünk. DE nincs időm blogolni. Kibicelek nézem, hogy mit néznek ööööööö vagyis hogy mit csinálnak mások (Ti akiket már emlegettem), de ennyi. Most is mennem kell mert éppen "szezon van". Ül az etetőszékben egész konkrétan és óbégat, hogy ebben a házban éhenveszejtik az embert, anya! apa is azért olyan kivert kutya kinézetű mi? éhenhalok hahó?! anya nem hallasz? anya süket vagy? hahó éhenpusztulok menten!!! Ez hallattszik be a konyhából babanyelv nyígás-nyőgés, de én mint az anya értem és tudom mit mond:)

10 megjegyzés:

  1. Ginko!De jóó, hogy jöttél!Hiányoltalak már nagyon!
    Milyen nagyok vagytok már!Hihetetlen, hogy megy az idő.
    Befőzés terén sem tétlenkedtél!Megértjük, hogy Neked most Ő a legfontosabb!Puszillak és vigyázz magatokra!:-)

    VálaszTörlés
  2. Nelli! Jaj olyan jó olvasni amit írtál. Puszi Neked!!!!

    VálaszTörlés
  3. Azért, mint olvasom nem tétlenkedtél és a babó sem tűnik úgy, mint akinek nem adsz enni :))Látom szereti kikenni magát evés közben :P Gondolom anya legnagyobb örömére teszi :))

    VálaszTörlés
  4. Apróság az élet legfontosabb feladata a többi ráér!

    VálaszTörlés
  5. Most van neked egy kis apró falatkád :) Kezd el újra nem főzéssel, hanem babás hozzátápival a blogolást, szerintem sokunkat érdekelne

    VálaszTörlés
  6. Mindenkinek köszönöm a szép szavakat, jó, hogy máris jelentkeztetek:) nagyon jól esik.

    Bianka, nagyon jó ötlet, úgyis most abban vagyok jobban benne....a krumplistészta meg már szinte magától is megfő:)Pusz

    VálaszTörlés
  7. Neked van most a legszebb dolgod, majd blogolsz később, ha lesz rá időd. A babukád nagyon szép,és már milyen nagy, ő a legfontosabb most, ez a lényeg:-)))))

    VálaszTörlés
  8. Ami azt illeti, nem tétlenkedtél, de ne búsúlj, mert úgy rohan az idő, hogy hamarosan ketten fogjátok a blogot vezetni. Gyönyörűek és nagyok vagytok. Én is néha bekukkantok (elég sűrűn) de tudom, hogy most Ti egymásnak vagytok és ez megnyugtat, de azért jó igy néha látni Benneteket. Tiszta öröm az élet. Sok-sok puszit küldök és jó egészséget kívánok Nektek.

    VálaszTörlés
  9. Olyan aranyos, imádom! Én már túl vagyok az unokáim baba korszakán is. De amilyen nehéz, olyan szép is. Kívánok sok örömöt és boldogságot, jó egészséget.:))
    Köszönöm, hogy nálam is vagysz, én is leszek, mert most ismerkedek a blogoddal.:)) A blogolás ráér, majd amikor már jó sok élmény összegyűlt, akkor majd leülsz és írni fogsz. Ahhoz a rentgeteg befőzéshez csak gratulálni tudok!!!

    VálaszTörlés