Népszerű bejegyzések

2011. május 2., hétfő

Ahoj, Hello, Jó reggelt stb.

-Hogy megy az írás fél kézzel 1 ujjal?
-Jól, bár nehezített pálya, hisz itt alszik a másik kezemben 3,5 kg gyerek és 0,5 kg kaki, bár jelzem 10 perce cseréltünk pelust.

Igen, végre anya a víz felett, 3 napja újra ember.....majdnem.:)

Gyerek:Ha hagyom anyát akkor alszik, ha nem hagyom akkor etet, pelenkáz, altat, fej (nem írás:)) De azért bemutatkozom jó? Réka baba vagyok, szüleim teljes jogú uralkodója, így anya csak akkor pötyöghet ha én azt jóváhagyom, avagy kidőlök a friss magyar anyatejtől. Elmesélem azért, hogy viszonylag könnyen megszülettem, amolyan 10. gyerek a családban módra.....kipotty. Na nem kell félni az elmúlt három héten anya "szívott" annyit, hogy kompenzálódott a tuti kezdés. Nem tehetek, róla kérem, hogy olyan érzékeny cicibőre, hogy magától vedlik....sebessé. Meg a lázat sem én kértem, de hát volt. Én szerényen meghúztam magam és csak enni akartam meg tiszta pelenkát fél óránként, csak nem olyan nagy baj ez? Amúgy úgy sírok mint anya mikor ekkora volt...hadd örüljön neki, ha már úgy odavan. Állítólag szép vagyok, legalább is ezt mondja a sok barát, rokon, szomszéd, stb. Apa meg midig olyan mint az olvadt csoki ha a közelemben van. Vajon azért mert szép vagyok? Vagy mert néha büdös? Jó tudom apa bármiért olvad ha rólam van szó. Fényképet majd mellékelek, amint a számítógép felismerni méltóztatik a gépet....Na anya mondjál te is valamit!

Anya: hát fáradt vagyok és büdös én is, a hajam mint a széna, így 3 hét után talán szégyen, persze azért beállok a zuhany alá, csak a mikor nem tisztázott, van, hogy hajnal 2-kor jön el az ideje vagy délután. A rendszer még kialakulóban. DE és itt meg kell állítsam a panaszáradatot és el kell mondjam, hogy a nehézségek ellenére kimondhatatlanul boldog vagyok, szerelmes ebbe a nokedli alakú kacsába, vagy a kacsa alakú nokedlibe álnéven Rottyantós Gizibe! Tiszta dilis vagyok, mert ha a kezemben van akkor is gyönyörködöm benne, szagolgatom, hivatalból puszilom ahol érem.....de ha alszik akkor meg nézem a róla készült képeket. amúgy egész jól megy 1 ujjal pötyögni. Na majd még írok.

Csókol: Anyúúúúúúúú

ui.: a szakdogámat elfogadták, tudtam meg tegnap
ui2.: Köszönöm mindenkinek hogy gondolt ránk!!

15 megjegyzés:

 1. Gratulálok kicsi lányhoz! Nőjön nagyra ! Neked kitartást és egészséget kívánok hozzá!:)

  VálaszTörlés
 2. Kedves Ginko!
  Szívből gratulálok Neked és sok-sok puszi és kitartás!

  VálaszTörlés
 3. Egy 6 éves Réka anyukájaként kívánok nektek sok sok boldogságot és örömet, a kicsi lánynak meg pluszban még jó egészséget!
  A belerázódás meg meglesz majd :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon sok szeretettel gratulálok Réka babához, jó egészséget, nyugalmat kívánok nektek, akkor minden rendben lesz és szépen fog fejlődni a kicsi lány, a Te legnagyobb megelégedésedre:-))))

  VálaszTörlés
 5. GRATULÁLOK!
  Csodás Réka baba üdv

  VálaszTörlés
 6. Jó egészséget és kitartást kívánunk mi is! :)

  VálaszTörlés
 7. Végre!!!!! :)
  Olyan szerencsében volt részem, hogy a szülészeten ez a klassz leányzó volt a szobatársam! Nagyszerű ember! Biztos vagyok benne, hogy anyaként is fantasztikus!
  Jó olvasni a soraidat, ismerősen csengenek...:)

  VálaszTörlés
 8. Végre, végre, végre !!!! Már úgy vártalak Benneteket. (nem is hiszitek)

  Csodálattal olvastam soraitokat és nem is olyan nagy panaszáradat ez, mint inkább egy igazi beszámoló

  Kedves Drága kis Réka és Tündéri Anyukája!!!
  Mindkettőtöknek, és az olvadós Apukának is kívánok nagyon-nagyon sok örömet, boldogságot, sok-sok örömben, szeretetben legyen részetek.

  Most már megnyugodtam, mert végre jelentkeztetek.

  Sok-sok puszit küldök én is Nektek.
  Az meg hogy büdös?! - hát ez már csak ilyen :)

  Várom a fényképes jelentkezéseteket.

  VálaszTörlés
 9. Ja és persze, tiszta szívből gratulálok a szakdogádhoz is. Nem kis teljesítmény volt ezt összehozni, de főleg megvalósítani :)

  VálaszTörlés
 10. Én is beállok a gratulálók sorába, és a csodálók sorába is. Csodálom Réka szépségét, és csodálom a mamáját, akitől a szépségét kapta, és aki most, hogy anyává lett, és láttam, hogy tartja karjában lányát, és dúdolgat Neki, még inkább példaképemmé lett..

  VálaszTörlés
 11. Kedves Mindenki!

  Nagyon szépen köszönjük a szép szavakat, elismerést, bátorítást! Nagyon sok erőt ad.

  Tengerszem: Nekem megtisztelő volt ott lenni a kisfiaddal eltöltött első óráknál, soha nem fogom elfelejteni azt az estét!

  Még egyszer hálás köszönet Mindenkinek!

  Ígérem jelentkezem amint lehetőség adódik!

  Puszi

  VálaszTörlés
 12. Kedves Ginko!
  Szívből gratulálok!

  VálaszTörlés
 13. Erőt, egészséget kívánok Nektek a kis Réka felneveléséhez!

  VálaszTörlés
 14. Gratulálok Réka érkezéséhez és minden jót, egészséget kívánok!

  VálaszTörlés