Népszerű bejegyzések

2011. március 7., hétfő

Felhívás

Piactúra, idegenvezetéssel!!






Használati utasítás a túrához! Indítsd el a zenét....és kövess! Idegen szavakat is fogok használni idegen vezetés közben: right side-jobb oldal.....left side-bal odal....! Tehát gyülekező, a sárga esernyőmet feltartom...gyertek utánam. Muzsika on.-bepacs! Indulunk!

1.) On the right side finom hazai zöldségek, láthatók igen kedvező áron!

2.) On the left side, igazi füstölt hentesárú-legjava, olyan töpörtyű amily még nem nőtt minden bokorban. Figyelem megállunk kicsit, tessék kóstolni! Na ugye megmondtam. Nem, most nem vásárolunk csak ha körbementünk az egész piacon. Tehát újra indulunk!

3.) Ide mindenképp tessék visszajönni! A legjobb lisztet úgyis itt találjátok, cégünk (ginko és társa) előzetesen letesztelte a teljes kínálatot. Tehát tessék megjegyezni a standot! Indulunk tovább!!
4.) Itt kedves látogató, termelői méz kapható, ezen terméket is tesztelte vállalkozásunk....3 héten át, íze megunhatatlanul bársonyos. Tessék, csak tessék!

5.) Kedves látogató! Ugye ezek már sonkák a javából, füstölt tarja, császárszalonna, disznósajt és még sok finom falat!
6.) Ha megszomjaztál, kedves utas, ne feled itt igazi házi-sörödet leled. Világos, barna és szüretlen jár majd rögtön kedvedben!

Bizony, ezen a piacon mindenkit sok csoda vár!! Van csodaszép-nagy-aranysárga belsejű tojás, tálcával viszik, hisz az ára teljesen baráti....
Van itt házi lekvár, bor, gyümölcs, sajt, tejföl tej, kukoricán nőtt baromfi, gomba vadon termett és csiperke, laska stb. Savanyúságot is találsz házit bizony, péksütemény, kenyér, kalács egytől-egyig finom fogás! A piacon az ár kedvező, mert aki eladja az a termelő, nem fölöz a közvetítő, ha ezt tudod üdvözítő!

GYERE HÁT A PIACRA,
VÁR ITT SOK KEDVES GAZDA,
A HANGULAT FERGETEGES,
CSAK AZ IDŐ LEGYEN KEGYES!

HOL? Budapest, II. kerület Hímes u. 3. (A Máriaremete Kegytemplom melletti cserkészház kertje)
MIKOR?március 12.-e és 26.-a NYITVA: 7:30-12:00-ig

A piacról bővebben itt: piac

Köszönöm a részvételt! Legyen szerencsénk máskor is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése